Over Ons


Welkom bij Eetcafé Thailand

We bestaan in juni reeds 9 jaar met veel succes.
Bij ons gelden de ouderwetse horecaregels en gewoonten. U, de gast, is bij ons het belangrijkste. Ook hebben wij al verschillende mooie prijzen gewonnen met onze keuken, waar we erg trots op zijn. We zullen ook altijd proberen naar uw smaak te koken als u bijvoorbeeld van niet heet eten of juist wel pittig eten houdt. We houden ook altijd rekening met allergieën of andere ingrediënten die u niet of juist wel wilt of kunt eten.

Gezien onze uitbreiding met een fraaie serre, zijn we veel flexibeler met betrekking tot de tijden die u kunt reserveren. U kunt reserveren voor woensdag en donderdag vanaf 16:00 uur, voor vrijdag vanaf 12:00 uur voor de lunch en voor zaterdag en zondag vanaf 14:00 uur voor een vroege diner, met een watertje, wijntje en lekker eten.
Na 20:00 uur geen inloop of anders na overleg, waarbij u kunt blijven zitten tot we gaan sluiten ……..

Reserveren is via onze site m.m.v. Bookdiners. Wilt u met meer dan 6 personen reserveren gelieve te bellen.

Afhalen is bij ons ook mogelijk. U kunt van 12.00 tot 19.00 bestellen en van 15.00 tot 19.30 ophalen en op vrijdag vanaf 12:00. Bij voorkeur de bestelling telefonisch doorgeven zodat het klaar staat als u er bent.
T: 010 845 61 06

In de zomer hebben wij een mooi groot terras waar u ook in de avond, als het weer het toelaat, kunt dineren.

Wij doen ook steeds meer koken voor bij de gasten thuis tijdens verjaardagen of feesten. Wij hebben de nodige spullen hiervoor die u gratis kunt lenen. Wel zullen wij u altijd vragen om het eten dat wij voor u klaarzetten zelf op te komen halen.

Ons restaurant en afhaal is gevestigd aan de Zenostraat 208-210-212 in Rotterdam (Lombardijen). Voor het restaurant is er tevens volop ruimte om gratis te parkeren!

Graag tot snel bij Eetcafe Thailand, simply the best.

Namens de staf en
Nipa en Rob de Callafon