Over Ons


Welkom bij Eetcafe Thailand

We bestaan reeds meer dan 6 jaar met steeds meer succes.
Bij ons gelden de ouderwetse horecaregels en gewoonten. U, de gast, is bij ons het belangrijkste. We zullen ook altijd proberen naar uw smaak te koken als u bijvoorbeeld van niet heet eten of juist wel pittig eten houdt. We houden ook altijd rekening met allergieën of andere ingrediënten die u niet of juist wel wilt of kunt eten.

We reserveren iedere dag in drie ploegen, een vroege shift vanaf 15.00 tot 17.00 uur, een shift vanaf 17.00 uur tot 19:15 en een late shift van 19.30 tot sluit. Normaal gesproken kunt u dus na 20.30 niet meer reserveren, omdat dat dan een vierde shift zou worden en dat is niet wat we willen. Wilt u echt op een andere tijd reserveren geef ons een belletje en we regelen het graag.

Reserveren is via onze site m.m.v. Bookdiners. Wilt u met meer dan 6 personen reserveren gelieve te bellen.

Afhalen is bij ons ook mogelijk. U kunt van 12.00 tot 19.00 bestellen en van 15.00 tot 19.30 ophalen. Bij voorkeur de bestelling telefonisch doorgeven zodat het klaar staat als u er bent.
T: 010 845 61 06

In de zomer hebben wij een mooi groot terras waar u ook in de avond, als het weer het toelaat, kunt dineren.

Wij doen ook steeds meer koken voor bij de gasten thuis tijdens verjaardagen of feesten. Wij hebben de nodige spullen hiervoor die u gratis kunt lenen. Wel zullen wij u altijd vragen om het eten dat wij voor u klaarzetten zelf op te komen halen.

Ons restaurant en afhaal is gevestigd aan de Zenostraat 208-210-212 in Rotterdam (Lombardijen). Voor het restaurant is er tevens volop ruimte om gratis te parkeren!

Graag tot snel bij Eetcafe Thailand, simply the best.

Namens de staff en
Nipa en Rob de Callafon